Veel gestelde vragen

Ja, de Opdek emblemen en de Transfer emblemen worden full colour bedrukt, wat u op het beeldscherm ziet, zo krijgt u de emblemen ook, echter zijn geringe kleurafwijkingen helaas mogelijk.
Nee. Iedereen kan het, er zit bij de levering van de Opdek emblemen en de Transfer emblemen een duidelijke gebruiksaanwijzing, Het enige wat u nodig heeft is een strijkijzer.
Ja, wanneer de Opdek emblemen of de Transfer emblemen op de juiste manier zijn ingestreken dan gaan ze er niet meer uit. Tip: kleding voorzien van een transfer dient binnenstebuiten gewassen te worden. Bij de Opdek emblemen is dit niet nodig.
De Opdek emblemen zijn weer te verwijderen uit de kleding, de Transfer emblemen zijn niet meer uit de kleding te halen!
Ja maar dit geeft wel een meerprijs, u kunt een offerte aan vragen via info@embleem.nl.
Na ontvangst van uw betaling worden de Opdek emblemen of de Transfer emblemen binnen 3 werkdagen aan u verstuurd.
Ja, het gehele drukproces voeren wij in eigen bedrijf in Enschede uit.
Ja, wij verhuren ook patchmachines. Deze machines zijn ingesteld op de juiste temperatuur, tijd en druk. Vraag de huurprijzen aan via info@embleem.nl.
Ja, wij kunnen vanaf 25 stuks ook voor u de emblemen of de Transfer emblemen op de kleding aanbrengen, vraag een offerte aan via info@embleem.nl.
Nee, u moet de beeldmerkrechten bezitten of toestemming vragen aan de eigenaar van het beeldmerk.
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op onze gepersonaliseerde producten doordat de producten persoonlijk van aard zijn. Zie hiervoor artikel 6 uit de algemene voorwaarden.
Ja, de Transfer emblemen zijn in iedere vorm te bestellen. Voor de Opdek emblemen hebben wij standaard 8 vormen, wanneer u een andere vorm opdekembleem zou wensen dan kunnen wij dat vanaf 100 stuks produceren.
Ja, de emblemen zijn in iedere gewenste vorm te knippen, zonder dat de stof rafelt. Wanneer u 100 stuks Opdek emblemen zou willen bestellen dan kunnen wij deze in iedere gewenste vorm stansen.
Ja, dat is mogelijk door een mail te sturen naar info@embleem.nl met uw ordernummer, adresgegevens en het gewenste aantal.
Dat is niet mogelijk, maar na afronding van uw eerste bestelling kunt u via ‘terug naar de website’ een volgende plaatsen. Het systeem heeft uw gegevens onthouden en uw bestellingen worden door ons samengevoegd voor verzending. Er worden geen verzendkosten berekend.
Ja, u ontvangt altijd een factuur bij levering van de emblemen. Bij meerdere bestellingen ontvangt u een verzamelfactuur.
U kunt bij ons eenvoudig online betalen middels een van de onderstaande betaalmogelijkheden.

Betaalopties Embleem.nlOverige vragen?

Hebt u nog een vraag, die in de bovenstaande lijst niet voorkomt, mail ons dan uw vraag en wij zullen deze op werkdagen binnen 8 uur beantwoorden.

Contactgegevens

Katex Projekt Service B.V.
Spoordijkstraat 80
7521 CA Enschede

T: 053-2032439
info@embleem.nl


Instructievideo's

Video: Ontwerp uw Opdek embleem

Video: Aanbrengen Opdek embleem

Video: Ontwerp uw Transfer embleem

Video: Aanbrengen Transfer embleem


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk